Om skapandet

Kvinna bland björkar

Jag har målat. Jag har målat över. Jag har klippt ut små blommor ur en svartvit trädgårdsbokbok från -78. Jag har sparat urklippen i en hattask. Jag har funderat. Jag har lyssnat på radio och skrivit ner lösryckta ord och citat på papperslappar. Jag har stoppat ner lapparna tillsammans med blommorna i hattasken. Jag har låtit processen få ta tid. Och någonstans bland vardagar, penseldrag och små filmsnuttar på instagram där jag visat glimtar från min ateljé, har någon fastnat för min tavla. I dag köpte en familj mitt konstverk. Idag släppte jag ifrån mig kvinna bland björkar.

 

 

 

 

 

Känslor just nu:

  • Lite separationsångest.
  • Stor lycka.
  • Mängder av skaparlust
  • Känslan av att det här bara är början.

 

Kärlek

Ruth Louise

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sommardag trettiosex

juli 6, 2022